۱0 ویژگی که باعث موفقیت وب سایت می شوند :: مشاوره دیجیتال مارکتینگ | برند سازی در حوزه سلامت

مشاوره دیجیتال مارکتینگ | برند سازی در حوزه سلامت

امیر عباس رحیمی |مشاور دیجیتال مارکتینگ| برند سازی در روانشناسی و پزشکی

مشاوره دیجیتال مارکتینگ | برند سازی در حوزه سلامت

امیر عباس رحیمی |مشاور دیجیتال مارکتینگ| برند سازی در روانشناسی و پزشکی

صاحبان کسب و کار در هرزمینه ای ،با استفاده از دیجیتال مارکتیگ برمبنای متد وشیوه های علمی روز دنیا می توانید به توسعه کسب و کارها ، کسب جایگاه بهتر و حضور پررنگ تر در بازار نسبت به رقبا ،دریافت سهم ذهن بالاتری از مشتریان وتقویت برند با هدف گذاری و تدوین استراتژی به صورت کاملا موثر دست یافت . قدم اول برای یافتن راه کاری قابل اعتماد جهت افزایش بازدهی اقتصادی شرکت شما دریافت خدمات مشاوره کسب و کار می باشد.

شما می توانید برای موفقیت در این مسیرحضور مشاور دیجیتال مارکتینگ را در کنار خود حس کنید .
فقط با یک تماس به :
مشاوره دیجیتال مارکتینگ:
امیر عباس رحیمی
کارشناس ارشد روانشناسی و مشاور دیجیتال مارکتینگ

شماره تماس:

09190742124

راه های دیگر تماس با امیر عباس رحیمی

www.myss.ir/ravanmarket

آخرین نظرات
  • ۰
  • ۰

اگر شما هم می‌خواهید یک سایت موفق و موثردر زمینه کاری  و در رقابت با رقبای خود داشته باشید، همراه روان مارکت باشید تا با رعایت اصولی که بیان می‌کنیم،موفقیت سایت خود را چندین برابر کنید.


همواره یکی از عوامل مهم در کسب و کار اینترنتی موثر و همراه با درآمد عالی، داشتن یک  وب سایت موفق خواهد بود.
سایتی که بتواند مخاطب Google را با استفاده از نرخ تبدیل به مشتری سایت شما تبدیل کند، قطعاٌ همراه با ویژگی‌هایی است که نمی‌توان از آن‌ها به راحتی عبور کرد. با روان مارکت همراه  باشید تا با ویژگی‌های‌ یک سایت موفق، آشنا شویم.

 

1- هدف گذاری

 مهم‌ترین عامل کلیدی در ویژگی یک سایت موفق یا کسب موفقیت در هر چیزی، هدف  یا ویژن است. پس قبل از به راه انداختن وب‌سایتی که دوست دارید، حتماٌ هدف را برای خودتان تعریف کنید.
تاسیس یک سایت برای گذراندن اوقات فراغت یا تاسیس آن برای انجام یک خدمت به همراه یک درآمد عالی، دو هدفی است که کاملاٌ با هم فرق دارند. پس تعیین هدف، در شروع بسیار مهم است.

2. انتخاب یک استراتژی در داشتن کلمات کلیدی

 

ویژگی یک سایت موفق که باید حتماٌ آن را رعایت کنید این است که سایت شما قرار است در چه حوزه‌ای فعالیت کند؟ سپس باید کلمات کلیدی را در حوزه کاری خود مشخص کنید و تعیین کنید که این کلمات قرار هستند در سایت شما چه نقشی را ایفا کنند.
قرار است، یک دسته‌بندی جدا باشند؟ یا به عنوان یک زیردسته قرار است عمل کنند؟ آیا استراتژی شما برای آن کلمه این است که برچسب یا تگ باشند.
یک مثال بزنیم. مثلا ٌمی‌خواهیم درباره موضوع آموزش طراحی وب، یک سایت(وبگاه) راه‌اندازی کنیم. به نظر شما کلمات کلیدی در داشتن همچین سایت یا حوزه کاری چیست؟ مثلا اصول سئو، برنامه‌نویسی، زبان‌های برنامه‌نویسی، طراحی وب و ...
حال باید بنشینیم و تعیین کنیم که قرار است چگونه در وب‌سایت ما این کلمات به نمایش درآیند؟
آیا مثلا ٌاصول سئو، قرار است که یک «دسته» جدا باشد یا قرار است «زیردسته‌ی» طراحی وب قرار بگیرد؟ یا استراتژی شما به این گونه است که می‌خواهید این کلمه را به عنوان «برچسب» انتخاب کنید.

3. استفاده از یک دامنه و هاست خوب

انتخاب یک فضای مناسب به عنوان هاست که به خوبی از سایت شما میزبانی کرده و پشتیبانی از آن را خوب انجام دهد، ویژگی یک سایت موفق است.
آدرس سایت خود را به گونه‌ای انتخاب کنید که مخاطب شما خیلی خوب با آن ارتباط برقرار کند. اینکه بخواهیم صرفا با یک سری حروف، یک کلمه ساخته و آن را دامنه سایت خود قرار دهیم و بعد آن را به یک هاستینگ نامطمئن بسپاریم، به روزهای پایانی عمر سایت، نزدیک‌تر خواهیم شد.

4. استفاده از یک لوگو یا آرم

همیشه یک تصویر، عکس، صحنه و ... خیلی می‌تواند تاثیری بیشتر از هزاران متن در ذهن ما داشته باشد.
پس برای سایتی که در اختیار دارید، ابتدا فکر کنید و با تصوری که دارید، یک لوگو بر اساس محتوا و اهدافی که به دنبالش هستید، بسازید.
به این موضوع فکر کنید که وقتی اسمی از Google می‌آوریم، شاید اولین چیزی که از آن در ذهن ما نقش می‌بندد، تصویر آن خواهد بود. پس این موقعیت عالی را از دست ندهید. با یک لوگوی مناسب و زیبا، علاوه بر داشتن ویژگی یک سایت موفق، همیشه در ذهن مخاطب خود مرور شوید.

5. توجه به ویژگی‌های ظاهری سایت(ui(

تاثیر استفاده از عکس‌های زیبا و با کیفیت، فونت‌های زیبا و یا هرگونه نکته‌ای که مربوط به ظاهر سایت است، باعث می‌شود تا رابط کاربری (UI) بهتری را برای مخاطب خود ایجاد کنید.
برای مثال همه شما زمانی که اسم یوتیوب می‌آید، ناخوآگاه رنگ قرمزی که در این سایت هست را به یاد می‌آورید.  همانطور که مشاهده می‌کنید، انتخاب یک رنگ که شاید خیلی ساده به نظر بیاید، چگونه می‌تواند در تاثیر یک سایت در جهان موثر باشد.
پس به ظاهر سایت خود اهمیت بدهید اما نه به گونه‌ای افراطی! قرار است که سایت داشته باشیم نه نمایشگاهی از فونت‌ها و رنگ‌های زیبا، پس معتدل رفتار کنید تا بهترین نتیجه را بگیرید.

6. امنیت

امنیت یک عامل بسیار مهم در پایداری و ویژگی یک سایت موفق است.
در رعایت امنیت به نکاتی باید دقت کنید مثلا استفاده از یک رمز قوی، استفاده از گواهی SSL، استفاده از reCAPCHA، هاستینگ امن و ... می‌تواند خیال شما را از بابت امنیت سایت، راحت کند.

7. رعایت اصول سئو

یکی از مکان‌هایی که مخاطب شما را جستجو می‌کند و به شما رسیده و از خدمات شما در بستر سایت استفاده می‌کند، Google خواهد بود.
اما مطرح بودن در Google اصول و شروطی دارد که باید محتوا و سایت خود را برای موتورهای جستجو همچون Google، بهینه کنید که به آن سئو می‌گوییم.
اگر به این اصل مهم توجه نکنید، باید خیلی زود فاتحه سایت خودتان را بخوانید.

8. بروزرسانی

اگر دوست دارید امنیت و امکانات سایت شما همیشه خوب و کامل باشد، به بروزرسانی‌ها توجه کنید تا به داشتن عاملی مهم در ویژگی یک سایت موفق توجه کرده باشید. زمانی که قالب سایت، به روزرسانی می‌شود از آن استقبال کنید. امکانات، ابزارها، پلاگین‌ها و ماژول‌هایی که در دست شماست را به روزرسانی کنید.

9. سرعت

در دنیایی قرار گرفته‌ایم که همگی به دنبال سرعت هستند و دوست دارند سریع نیازهایشان برطرف شود. اگر این عامل در سایت شما رعایت نشود، نمی‌توانید ویژگی یک سایت موفق را داشته باشید. پس به دنبال راهکارهایی باشید تا این فاکتور مهم را به سایت خود اضافه کنید.

10. ریسپانسیو بودن سایت

امروزه استفاده از گوشی‌های هوشمند و تبلت‌ها، رو به افزایش است. پس اگر نتوانید سایتی داشته باشید که در گوشی‌های هوشمند و تبلت‌ها، به خوبی نمایش داده شود، خیلی از مخاطبان خود را هم از دست رفته بدانید و این عامل در ویژگی یک سایت موفق مهم است.

 

 

اگر شما هم نیاز به طراحی سایت  دارید می توانید کلمه «راه اندازی سایت » را به شماره  09190742124 ارسال کنید 

 

  • ۹۸/۰۸/۰۶
  • مشاوره بازاریابی و برندینگ در روانشناسی| بازار یابی درحوزه روانشناسی و پزشکی

برندینگ سایت روانشناسی

طراحی سایت

مشاوره دیجیتال مارکتینگ|

ویزگی های سایت موفق

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

نظر دادن تنها برای اعضای بیان ممکن است.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.